Bra jobbat!

Vilken duktig historia lärare jag hade som rättade mitt prov så snabbt, så jag slapp vänta.
Jag klarade provet!!! jag fick ett godkänt betyg!!
Lovade mig själv idag att aldrig mer plugga historia, iallafall inte frivilligt.

Ja vad kan jag mer tala om för nått som kan vara roligt att vet. Jag har börjat läsa en ny kurs som heter Vårdpedagogik. Det verkar rätt så intressant.

Blev hungirg vid halv tio. Så då drog jag och bror min till Mc donalds, fick vänta tio minuter på att få maten, inte så kul.

Ska vara vaken ett tag till och spela in en serie på tvn som mamma säger är jätte bra. Enda nackdelen är att den är dansk, men det finns ju text.
När jag och mamma flög hem från gran canaria dec -06 så skulle dom visa nån hyffat bra film på planet hem men när det var dags för filmen sa dom att dom inte skulle visa den för den passade inte för barnen ombord. Istället skulle dom visa en dansk film, och efter som att planet skulle landa på sturup så visade dom den utan text!!!!
Som om alla på planet skulle vara skåningar som förstod danska!
Mamma satt och skrattade gott på hemresan för hon förstår spåket rätt så bra men jag satt där som ett jävla frågetecken för jag fattar absolut inget alls. Men jag gjorde det jag brukar göra på flygplanet istället. Jag sov, hehe

Lägger in en bild med från gran canaria så klart. Från vår balkong första gången vi var där,                                             vi bodde på Playa del Sol.
image3

Ojoj vilken helg, prov om någon timme!!!

Jaha då har denna helgen bara försvunnit. Jag har i stort sätt inte gjort så mycket mer än att plugga och plugga och gissa vad: pluggat!

Har ett jätte stort historia prov nu vid klockan 16. Klarar jag inte detta provet så får jag IG i kursen, inget omprov eller nått. Så det känns väldigt jobbigt, det som är ännu mer jobbigt än att lära sig allt till provet är att jag måste vänta i ett par dagar för att få reda på om jag klarar det eller inte! Det tycker inte jag är snällt, jag vill ju veta direkt om jag klarar det eller inte, hehe.

Igår hade mamma tupperware party, var väldigt trevligt att träffa alla.

Tänkte jag kunde lägga in en bild från min älskade paradis Gran Canaria.
image2
Den här mysiga utsikten hade vi från våran balkong när vi var där över julen -07.



Ska förresten göra en väldigt rolig uppgift i skolan ska skriva en typ reseinformation om valfritt resmål. Mitt resmål behövde jag inte fundera på i mer än ½ sekund. Visste direkt vad jag ska om för resmål. Hur många kan gissa rätt? Jaha det kommer nog bli en riktigt kul uppgift.

Nu är det bäst att jag återgår till att stoppa näsan i historia boken igen så att lite mer fastnar. Det är "bara" ca 75 sidor jag ska lära mig.

Ha det bra återkommer när jag vet om jag kalarade kursen eller inte.





10/1 Detta var svårt

Så nu har jag skaffat mig en egen blogg. Det var rätt enkelt, det som var svårt var ju att komma på ett bra namn. Men med mammas hjälp kom vi på ett perfekt namn! Love Siesta! För det är ju precis vad jag gör.
Det finns inget bättre när man är på semester och har legat ute i solen hela dagen och sen kunna gå och lägga sig och sova en timme eller två, hehe.

Frågan är hur många som kommer att hitta till denna bloggen. Men någon måste väl göra det.

Idag fick jag ett glatt besked i skolan jag slipper ha prov på måndag. Sånna nyheter är ju aldrig fel så där på eftermiddagen när man är lagom trött och vet att man måste plugga hela eftermiddagen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0