Nu tar jag en liten paus.

Hej! Idag har min dag sett ut som följande: Sovit ut till halv tolv vilket var VÄLDIGT skönt. Sen var jag nere och handlade lite på ica, tack mamma för att jag fick lite matpengar av dig, kan tala om att äta flingor utan mjölk inte är nån höjdare.
Sen har jag tagit det lite lugnt fram till halv fem då jag satta med med material som jag ska kunna till uppguidningen för strömma.
Och mitt i allt pluggande så slog det mig att det är vecka 46 nu, och vecka 48-49 ska jag hålla på praktiskt med alla dessa grejer som jag sitter och studerar in just nu, Vilket gav mig lite smått panik, för jag har jätte mycket kvar känns det som!!!!
Fast nu tog jag mig en liten paus och bloggar och lagar mat.

Igår var en väldigt skoj och trevlig dag/kväll. Min klass hade anordnat en fest i en lokal här på campus med Hollywood/kändis tema. Så jag var i lokalen vid kvart över elva tillsammans med en del andra klasskompisar och höll på att dekorera och göra iordning allt. Höll på till halv sex, då var det dags att börja fixa iordning oss inför festen.

Tack jana för att du gjorde mig jätte snygg i håret.

Nu undrar några säkert vad jag var utklädd till. Jag var statist i greys anatomy.


Så snygg var jag! Det finns nog en bra bild nånstans på hur ansiktet var men den har inte jag.
Men jag avlägsnade mig vid tolv på natten efter en väldigt trevlig och rolig kväll (trotts att jag bara drack coca-cola) för jag hade den värsta migränen jag någonsin haft. Men det var väldigt skoj på festen iallafall och jag är glad att jag gick.

Sen kan jag tala om att vintern har verkligen kommit till norrtälje, tycker jag iallafall. Det var 4 minusgrader igår vid elva på dagen!! Men detta verkar vara höst för de som bor här uppe, undra hur kallt det kommer bli sen då.
Så nu börjar jag tända ljus inomhus, vilket är väldigt mysigt. Sist jag var hemma skulle jag tagit med mig en ljusstake upp men den glömde jag så min snälla mamma skickade upp den till mig.


Så här mysigt brukar jag ha det. Och sen har jag en massa värmeljus tända också.

Men nu är min kvällsmat klar så  nu blir det kyckling i vitvins sås ( hade en portion i frysen) och ris till.

Ha det bra!!

RSS 2.0