Kanon dag!!!!

Denna dagen kan knappast bli bättre!!!
Idag har jag varit ute och ridit islandshästar och sen åkte jag och Emma och åt på "på G".

Ridningen gick jätte bra, jag började med en 45minuters lektion, där jag lärde mig bättre hållning och massa sånna saker! Jätte kul!!
Sen red vi ut på 1 timmes tur. Efter 30min stannade vi och då bjöd hon på macka och varmchoklad!! MUMS!!
Sen kom vi tillbaka till stallet. Vi började med att hämta hästarna vid 10.00 och jag var klar vid 12.50. Så jag har varit världens lyckligaste idag!!


Dessa hästar hälsade mig och Emma välkomna till Lyckeboda!


Två bilder på mig när jag hade ridigt klar. Syufur hette han och var 14 år gammal och jätte snäll! Insåg efter ridningen att jag hade chokladmjölksmustach men det syns kanske inte på bilden. Men jag bjuder på den för jag var så lycklig!! Allt detta gick bara på 350kr!!! helt fantastiskt!

Supergoda grekiska hamburgare åt jag och Emma. De borde serveras med manual, men vi disekerade dem innan vi åt dem så det gick lite lättare. Jag fick kämpa med de sista tuggorna, blev så himla mätt och hade endå mat kvar. Sista tuggan kunde jag varit utan faktiskt.


Men eftersom att en måltid på stan dök upp så hann jag inte tvätta klart det jag skulle tvätta. Så jag bokade passet efter i andra tvättstugan så jag hinner klart. Men nu måste jag springa ner till tvättstugan och byta stuga annars blir mina kläder inlåsta, hehe.

Ha det bra! Det ska jag ha för jag lär leva på denna dagen ett tag framöver!!!

Får se vad dagen har att ge.

Ja idag är det lördag. Igår var jag fyllechaffis åt några kompisar. Eftersom att jag går på penicillin och inte har några pengar kvar så blir det inget drickande för mig.

Men ikväll är det stora avskedsfesten för det är typ sista helgen många ur klassen är här.

Nu fick jag ett sms från emma om att vi ska ut och gå en runda, så nu måste jag ta på mig lite andra kläder så jag kan ut och njuta i solen!!!


Länder, sevärdheter, länder, sevärdheter, länder, sevärdheter...........

Hela min dag har bestått av pluggande.
Började med att skriva fakta om Bhutan, Polen, Vitryssland, men när jag hade tre kvar att skriva fakta om kom jag på att det skulle ju vara sevärdheter med om varje land! ARGH! orkade inte mer när jag kom på det, men det ska inte lämnas in förens 24.00 på fredag. Så jag hinner med den.

Efter det började jag med Nordenarbetet, det gick ut på att skriva lite snabb fakta om Danmar, Norge och finland, sen skulle det vara en massa sevärdheter i länderna också. Den tog nästan hela dagen, men den är inlämnad iallafall.

Efter det började jag spåna på hemtentan som ska lämnas in innan 20.00 imorgon. Har gjort halva, men jag var så himla trött på att skriva på datorn att jag skrev ner det på papper. Så imorgon ska jag skriva ner det på datorn.

Men det är vad jag har gjort på skolfronten idag. Förutom allt pluggande har jag även tvättat och lagat mat.
Nu ska jag små plocka lite så de bara är att damsuga imorgon.....


När jag tog in posten idag såg jag att jag hade fått en rabatt från Lindex. 30% på valfritt ytterplagg!!!!!
Nu kanske jag äntligen kan köpa mig en vår/sommar jacka. Har ingen, och det kan vara bra att ha nere på kreta nu i början för det är kallt på kvällarna.


Men nu vill jag inte se datorn mer ikväll!!!!!!!!!!!!!
Så ha det så bra!!

/S

Kul lördag, skön söndag.

Igår var det lite fest, jag nicole och sara drog iväg till ett annat hus och festade med folk i RL3. Vi hade väldigt trevligt.
Men innan vi började festligheterna såg vi på melodifestivalen, och blev arga när Anna vann.
Men strax innan tolv begav vi oss till mobergs och dansade som aldrig förr.

Jag gick hem ganska tidigt eftersom att jag har ont i en tand, så när jag kom hem vid ett satte jag mig och gjort lite skolarbete, men det är långt ifrån färdigt..

Idag när jag vaknade lyfte jag bara upp datorn i knät och började skriva om Norrbotten. Ett litet arbete som ska vara en del i ett grupparbete som vi ska skriva ihop imorgon.

Men nu ska vi få se vad som gör denna söndagen så skön: Bjuder på denna!!!

Jag ser för jävlig ut i en ansiktsmask! Men skön är den, det är peeling och sen ska den sitta och torka i ansiktet, så nu är det stelt kan jag säga...

Ska surfa runt lite till innan det är dags att tvätta bort denna och återgå till pluggandet.

Ha de!


Skumt

Hejsan,
Nu har det hänt något skumt hos mig. Nämligen att min dörr fungerar att öppna utan att tackla den först! (kan ju bero på att det kom killar hit och fixade den) men det är väldigt skönt, nu kanske jag slipper ha ont i axeln..

Något annat skumt är att jag nyss kommit hem från min första 3D bio.... Det var en annporlunda upplevelse.
Filmen var den nya Tim Burton filmen, Alice i underlandet. Själva filmen var jätte bra, men att se den i 3D var inte min grej.

Det kanske är jag som är trög, men jag hann inte med att byta fokus hela tiden. Det blev för mycket för mina ögon, så efter 1 ½ timme ville inte mina ögon vara med mer, men jag tvingade dem!

Har nyss kommit hem och varit över hos en kompis och lånat Monsters Inc. så nu blir det att bädda ner mig under täcket i soffan och njuta av en film som inte är i 3D  =)

Har föresten ätit på Hard Rock idag, lika gott som alltid!!! Och gått en vända på stan i sthlm, men jag vågade inte prova några kläder, eftersom att jag inte har några pengar kvar så känns det 1) onödigt att prova  2) om jag nu hade hittat något jätte fin och bra så hade jag blivit besviken....

Men det var jätte trevligt att gå på stan med Anna och snacka om de gamla goda tiderna från gymnasiet.

Ha de gött, nu ska jag inta soffan!

Fy fan va hemskt!!!!

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1908826/hon-satte-eld-pa-sig-sjalv

Tänk att behövas gå till sådanna extrema åtgärder för att undgå att behöva gifta sig......
Får tårar i ögonen av att läsa det. Det sista stycket tar extra hårt. Fy fan!!!!!

Fint och mätt.

Ja rubriken kan sammanfatta vad jag gjort idag.

Jag har storstädat min lilla lägenhet så nu är det fint här hemma.

Jag skulle egentligen ätit tacos med Emma N idag men hon åkte in till sthlm istället, och tacos är ju inte kul att laga till sig själv så jag bjöd hit Emma R-B istället!!
Vi åt jätte mycket och nu är vi båda jätte mätta.

Men Emma gick hem nu men kommer tillbaka strax innan åtta, men kladdkakesmet i en påse och cornflakeskakor!!!

Så ikväll blir det cornflakeskakor, kladdkaka och melodifestival.
Skönt med en hemma kväll  och en massa onyttigt gott!

Sen blir det scones brunch imorgon hos Emma R-B, hon bjuder mig och två killar i klassen på frukost så att hon blir av med lite saker hemma då hon åker iväg på sin LIA redan på onsdag... Men jag får snällt vänta hemma tills den 24 april =( vill åka nu!

Men nu ska jag ta itu med disken, så den är borta när Emma kommer.

Ha de!

Seeeeeegt internet!

Att säga att internet är segt är nästan en underdrift. Det går knappt att komma in på sidorna...

Jag tänkte nämligen kolla in lite nya bikinis inför lian, men det går inte att kolla på ellos.se för den hänger sig.
Det gick att gå in på bubbleroom.se och jag hittade några snygga där, men det tog sådan tid att jag gav upp...


Men sen gav jag mig in på ecco.se för att kolla in skor till LIAn, vi måste ha behagliga pumps med täckt tå och lite andra regler. När vi fick lite tips om skor av våran lärare så såg jag bara eccos logga framför mig. Bättre skor får jag leta efter, så nu när våren och sommarens skor börjar komma in så ska jag handla mig ett eller två par. En bra investering!

Har lyxat till mig kvällsmat idag med varmröktlax och potatis! så gott, har så att det räcker till en måltid till! Yes!!

Imorgon ska jag troligtvis iväg och simma vid åtta på morgonen, fast vi har självstudier så att vi inte ska vara i skolan förens på torsdag.
Skulle nämligen åka och simma idag, och eftersom att vi slutade tidigare så gav jag mig iväg vid klockan ett då det skulle vara motionsim. MEN.....
Men när jag kommer till simhallen i hopp om att få lite avkopplande simning, så möts jag av ett öronbedövande ljud......

Det är sportlov här i Norrtälje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alla barnen var där och lekte, och motionstiden var inställd.....
Hmmm, blev inte jätte glad, hade sett fram emot simningen.
Hon som jobbade där sa att det fanns ju en bana som var till för motionssim, men jag tackade nej till att gå in iallafall. Det var ju ett öronbedövande ljud där inne.

Men imorgon blir det simning, och DÅ är det motionssimningstid!! Förra gången jag och Emma var där på morgonen så hade de tänt värmeljus längs med bassängen, och spelade lugn härlig musik. Det var ett väldigt bra sätt att börja dagen på.

Men nu ska jag bänka mig i soffan och invänta CSI...


Ha det!!

RSS 2.0