Sol,vind och vatten.......

Eller nästan iallafall. Sol och vind har vi haft här i växjö idag. Hade en solklänning på mig idag på förmiddagen men den ville tydligen jävlas bara och flög upp hela tiden:P hehe så jag fick byta om rätt fort.

Idag har jag inte gjort så mycket men än att gått på stan med en kompis, vilket va väldigt trevligt eftersom att det var ett bra tag sen vi sågs.

Men men nu ska jag fixa lite här hemma i väntan på bättre tider.

Ha det bra!

Fy på mig!

Nu har det gått lång tid igen sedan jag bloggade, fyfy.
Men  nu är det sommar och som dom flesta vet så är det oftast inte så bra väder här så då kan jag ju passa på att sitta vid datorn istället och kanske skriva ett inlägg..

Ska försöka göra en sammanfattning av vad som hänt senaste tiden.
1) Jag har fyllt 21! Vilket var väldigt trevligt. Fick shoppa allt jag ville ha/ behövde från the body shop! Så nu är det adjöss med allt mitt gamla smink.

2) Jag har ansökt till en utbildning i som börjar i augusti, Reseledare och Internationell tour manager.

3) Jag var på antagningsintervju för den utbildning jag vill gå ( se punkt 3). Tog flyget upp till norrtälje och fick information och en rundtur av campus och lägenheterna. Och sen blev jag intervjuad. Blev klar vid klockan 13.00 och mitt flyg gick från bromma vid 19-tiden. Vad skulle jag göra? Jo jag satt helt enkelt kvar och snackade med alla andra, jisses va kul vi hade!

4) JAG KOM IN PÅ UTBILDNINGEN!!!! Så nu  väntar jag på att det ska bli augusti så jag kan flytta till norrtälje!! Ja A jag kommer säkert upp och hälsar på er nu när jag bor närmare! Vill ju se eran katt live istället för på bilder, hehe.

5) Bryr mig inte om att skriva om vad vi gjorde på midsommar eftersom att jag inte gjorde något alls, eller jo jag hade filmkväll med mina föräldrar.

6) Har legat ute i solen idag för tro det eller ej, den skiner!!!!!!



Nu till lite annat kul! Nu har vi 3 katter hemma istället för 2. Lägger in en bild på trion!

Gillar verkligen Valentins ställning! HEHE för er som  undrar så tvättar han magen.....

Lägger in en bild till på bara Tösen, den nya lilla tjejen i familjen:



Det var väl allt jag hade att skriva nu, för solstolen ropar på mig!
Hejsvejs för denna gången, och jag lovar återigen att det inte ska dröja för länge tills nästa inlägg.

RSS 2.0