okej då jag måste erkänna,

jag är liiiiiiiite nervös inför resan, men det har nog mest att göra med att jag inte börjat packa ännu. Inte för att det är bråttom eller så, men det känns alltid bra när jag börjar packa!


Men nu börjar det kännas att det inte är så himla långt kvar tills jag åker, om bara vulkanen på island inte ställer till mer problem...

Men nu till lite gladare nyheter, jag är äntligen hemma i växjö och umgås med vänner, famlij och katter! SÅ mysigt!
Imorgon ska jag och mamma ner till stan och ha en mor och dotter dag!


Nu ska jag återgå till att göra mamma glad, håller nämligen på att städa huset, har bara golven kvar nu.


Ha det!

Snart är jag tillbaka

Denna helgen har varit rätt lugn, varit och ätit middag med Miccis och Carro och gosat med en väldigt söt liten hamster som hette Amber.
Sen var jag ute på krogen en dag också, i lördags. Det var jätte kul tills en kille på dansgolvets axel trycktes rätt upp i ansiktet på mig och träffade min lilla näsa underifrån. Satan va ont det gjorde... Har fotfarande lite ont, men den började inte blöda så det är inte fara med den.

Idag har jag gjort klart det skolarbetet som ska göras, jag har skickat ett arbete om kretas historia till de som ska åka med ner till Kreta och jobba, och sen har jag gjort klart PM2 till landarbetet men jag har mailat en fråga till läraren angånde arbetet, men hon har inte svarat så jag får fråga henne imorgon och skriva klart det sista om det är något jag måste tillägga.

Men snart är jag tillbaka här:

Chania Kreta!!!!!
Ska åka och prova ut min uniform imorgon! Ska bli spännade och se vilka kläder jag ska spendera 6 månder i..

Men nu ska jag ta och plocka iordning lite här och kanske packa ner lite i väskan. För snart bär det av hem till växjö!!

Ha det!
/ Sofi

RSS 2.0