Lägenhet!

Glömde ju skriva att jag troligtvis har en lägenhet att flytta in i i september.
Låg på första plats i kön på en trea på 76.4 kvm på nydalavägen.
Har varit och kollat på den och tackat ja till den, men jag måste kolla upp lite saker med renovering och sånt.

Men som det ser ut nu så flyttar jag i september!! =)=)=)

Imorgon blir det att börja fundera på vad jag ska packa med mig till stugan. Beror ju lite på hur vädret blir. Vill kunna ligga ute på bryggan och sola hela tiden, men det är väl önsketänkande...


Ha de!

Yes, i'm back on track!! Finally!

Hejsan!
Precis kommit hem från bion.Såg på sex ande teh city 2 med T. Väldigt bra film!
En riktigt må bra film.

Filmen gjorde mig glad och den byggde på känslan av att det kommer att ordna sig.

Så imorgon är första dagen på mitt nya liv.
Ska köra mamma till jobbet och sen ska jag, hur töntigt det än låter, gå ut och gå en timme med stavar. Jädrigt bra träning. Ska försöka göra det varje morgon/förmiddag. Ska till och med ta med stavarna till sommarstugan över midsommar så att jag kan komma in i det ordentligt.

Sen blir det att ringa lite samtal och sen ska jag fixa inne på mitt gamla rum, ska rensa ur garderoberna och sen plocak iordning så att min bror och hans flickvän kan husera där en natt. Måste bara tillägga att hans nya tjej är väldigt trevligt!! Ser fram emot att träffa henne igen.
Sen ska jag äta något lätt till lunch, sen blir det att träna lite Wei Fit.
Det är första halvan på den första dagen av mitt nya liv.

Kan inte förklara, men efter att ha varit deppig ett tag, så har livsgnistan och energin kommit tillbaka. Känner att nu mår jag bra, och allt ska ordna upp sig på ett sätt eller annat!!!
Yes, i'm back on track!!!! Den känslan jag har just nu var VÄLDIGT länge sedan jag hade sist! Gu va skönt!

Men dagen kommer att börja tidigt så nu måste jag sova lite, har ju lite inplanerat imorgon.

Ha det!

Kalas, målning...

Idag var jag och mamma på 1-års kalas, väldigt trevligt!!! Tänk att det redan gått ett helt år!!


Imorgon står målning av sommarstugan på schemat.. Inte så kul, men enligt min farbror måste jag med...
Sist höll jag på att bli galen. Jag målade en beige/gul färg, och sen skulle pappa måla första laget grundfärg på det som skulle vara vitt ovanför.. Men min pappas filosofi när han målar är att dränka penslen så mycket att han slipper doppa den på ett tag, vilket innebär att det droppar mer färg från penslen än vad som hamnar på väggen..

Vad hamnar all färg som droppar? Jo, det kan jag tala om, på det beige/gula som jag precis målat!!! Så  hela sistan är vitprickig nu....
Det går väl an nu när det endå ska på ett lager färg till, men gud nåde honom om han slabbar efter det!!
Känns ju som lite ogjort arbete om han håller på så...

Men men det får vi se imorgon. Sen på måndag väntas mer brevidgång och sen är det dags att börja jobba själv. Spännande.
Ska ringa angående lite lägenheter imorgon också tror jag, så att det blir fart på det också.

Nu ska jag och mamma laga lite mat, blir lövbiff och massor med god sallad till! MUMS!

Hejhopp! Hörs!

Sökandet fortgår....

Idag ska jag starta min brevidgång för en timanställning, som innebär att jag blir inringd vid behov mestadels kvällar och helger. Vilket är helt okej men mig, men jag söker fortfarande jobb som gäller dagtid, eller iallafall fastanställning så jag vet att det kommer en lön varje månad.

Jag har fått 5 arbjudande om lägenheter, men jag har plats 4-6 på dessa, men jag hoppas med hela mitt hjärta att det är många som tackar nej så att jag kan få en lägenhet snart, vill ha ett egetboende. Även om det är skönt att vara hemma hos mamma och pappa och katterna så tar det på psyket efter att ha bott själv sen i augusti och bara haft mig själv att ta hänsyn till, till att komma hem och ha två andra vuxna människor och tre katter att ta hänsyn till. Visst det funkar men det tär på en i längden.

Men men nu måste jag lägga på ett kol, Tanvi kommer och hämtar mig om en timme och då ska jag ha duschat, tagit bort nagellacket, gjort en macka till ikväll och packa ner papper och penna... Jösses listan kan bli längre om jag inte slutar nu.....


Hej hopp, vi hörs snart!

RSS 2.0