Dag 8

Okej nu tog det visst tid innan jag skrev nått igen, fy på mig.

Men till mitt försvar kan jag säga att jag har fått mer energi av att gå på helfart ( pulvershakarna) så jag har sysselsatt mig med träning och promenader.

Men det går så oerhört bra just nu med shakarna. Så jag köpte mig en vecka till i fredags. Sen idag när jag var och tränade så frågade jag hur många påsar jag behövde för att göra en så kallad upptrappning till att äta vanlig mat, fick då reda på att det behövdes en hel veckas påsar. vilket gjorde att de jag köpte skulle gå raka vägen till upptrappningen, de ville jag ju inte :(

Men idag så är min mamma så snäll, vilket hon är väldigt ofta, så hon köper mig en vecka till :):)

Vet inte hur mycket jag har gått ner men åtta cm har försvunnit från midjan iallafall.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka och vara barnvakt.

Dag 1!

Okej, nu har halva första dagen gått, hittills har det gått bra faktiskt, är inte så hungrig som förra gången jag är drack sånt här pulver.

Har redan druckigt en liter vatten, och det går faktiskt bra, när det känns lite motigt så tänker jag att i maj månad då måste jag dricka vatten för annars går det galet.  Det motiverar väldigt mycket!

Har delat upp en påse på två tillfällen, så frukosten äts vid frukost och förmiddagsfika, sen lunchpåsen blir till lunch och till eftermiddagsfikat. Detta funkar väldigt bra!!

Har lunch nu, skakade till mig lunchen innan det var dags att gå på lunch, så jag kunde passa på att gå ut och gå på lunchen, var ute i 20min, mer klarade inte mina lungor av att gå i detta iskalla vädret. Men det var 20min mer än vad det varit tidigare.   
Det blåste iskallt också!! Riktigt isande vindar.

Men nu ska jag läsa lite i min bok innan lunchen är över och sen efter jobbet blir det träning på xtravaganza tillsammans med mamma.

Detta får räcka som update för dagen, tror inte att det kommer förändras så mkt ikväll.

Ha det så bra!

Okej imorgon gäller det!

Nu ska det bli ändring på bloggandet en tid fram över, måste ha något att hålla mig sysselsatt med de närmaste dagarna, då jag nämligen ska börja med påsar som mat.

Jag har gått på xtravaganza nu i ett halv år och har testat gå på helfart en gång innan, det innebär att man äter xtravaganzas påsar istället för mat, det ska vara tre påsar om dagen och det ger ett kaloriintag på 491kcal.
Sist höll jag ut i 12 dagar och gick bara ner 1,3kg!! Normalt sett säger de att man går ner två kilo första veckan.... Min mage klarade inte av det, jag mådde jätte illa och hade jätte ont i magen hela tiden trotts att jag drack den mängd vatten som det rekommenderade.

Men nu har jag iallafall bestämt mig för att ge dessa påsarna ett nytt försök, jag vill verkligen nå min målvikt på 60kg till sommaren, och det är då 19kg som ska bort...
Kan inte fatta att jag nyss skrivit vad jag väger på bloggen men eftersom att det kommer att handla om min viktnedgång i ett par dagar/ veckor fram över så varför inte vara ärlig från början.

Jag har bestämt mig för att min mage ska vara med på detta denna gången, den får protestera hur mycket den vill men det ska gå över.

Jag har ju nått att se fram emot i maj månad förhoppningsvis, kommer att skriva om det lite längre fram när jag vet om det blir av eller inte.

Nu ska jag äta lite mat, blir keso och räkor tror jag. Sen måla naglarna och sen sova och förbereda mig mentalt inför imorgon.

Hej på ett tag, denna gången ska det inte bli så långt mellanrum mellan inläggen. LOVAR!!!

RSS 2.0