Funderar

Funderar på vad jag ska göra resten av dagen. Ska snart ner till stan och träna men det tar ju en timme, och vad ska jag hitta på sen då?

Kanske blir nån film eller nått om jag orkar, har bara sovit en timme inatt, men man kan ju inte sova ikapp sig...

Hm, det är jobbigt att äta pulver på så sätt att man inser hur mkt tid man lägger ner på matlagning, men planering, inhandling, och tilllagning m.m.

Men nu kom jag på vad jag kan göra, jag kan ju sätta mig och pärla lite, så jag blir klar med en tavla till en kompis, det var ju en smart ide.

Nu är det dags att ta sig ner till stan för lite träning

Hörs sen! Ha det gott!

Vilken dag!

Idag är det dag tre på helfart, har varit lite jobbigt. Har liksom känt att mitt huvud inte varit med till hundra procent.

Men dagen började med att jag åkte till mammas jobb och pratade sommarjobb, får se om det blir nått.
Sen åkte jag till stället där jag jobbar nu, och jobbade 3 timmar.

Sen blev det att åka hem, värma upp mig, ( blir ruskigt kall av att bara dricka pulvershakes) vilade lite också och sen va det äntligen dags!

På med ridkläderna som jag naturligtvis la fram igår kväll. Och sen dags att bege sig ut till Kråkrisets Islandshästar. Ett mysigt litet ställe som ligger väldigt nära här och har bra priser och otroligt snälla hästar.

Bjuder på en bild på mig och hästen Loppan:


Och sen en liten bild på hennes fina träns, det var ju turkosa stenar på det:

Så fint!


Idag fick jag först rida i paddocken i ca 40 min sen ut i skogen en stund, så det blev en timme nästan lite drygt allt som allt, detta kostade bara 300kr!!! Helt klart värt pengarna.
Anledningen till att jag valde att rida idag var att idag var jag ju (nästan) ledig från jobbet och jag har ju gått ner 10kg ( och lite till) Så detta var min belöning!
Det passade ju perfekt eftersom att jag inte kan rida på sommarhalvåret, då jag är så himla allergisk, men idag var det jätte bra väder, små duggade lite men det gjorde ju att det inte dammade så mkt när vi var i paddocken.


Kom på att detta kanske inte var nått intressant inlägg men ni får hålla tillgodo med det ändå, för detta är allt jag kommer säga idag, för nu ska jag diska lite glas, det är ju den enda disk som blir när man inte äter, och sen tänker jag krypa ner i sängen, och vakna utvilad imorgon, börjar jobba vid sju nämligen.

Ha det gött, så hörs vi en annan dag.

Nu kör vi!!!

Okej, nu har jag glömt bort bloggen igen, aja inte så många som läser ändå så det är lugnt. Om inte så får vi höra av er när det går för långt mellan inläggen.

Idag började jag på helfart igen, så nu blir det pulvershakes igen.
Ska hålla på i 26 dagar med denna inräknad. Har minst 4.3kg att gå ner fram tills den 1maj. Men helst ännu mer.

Det är nämligen så att jag ska iväg på ett litet äventyr den 1 maj. Då ska jag ta tåget till Kastrup, checka in på Hilton hotellet som ligger i anslutning till treminal 3. Sen sova lite där är tanken, sen på morgonen vid 6 ska jag ta mig till terminal 2 där jag ska checka in mitt bagage, och sen gå tillbaka till hotellet och äta frukost i lugn och ro innan jag måste igenom säkerhetskontrollen.
Så vart ska jag då? Tror flesta av få  läsare vet, men jag ska till Mexico!!

Ska vara där hela månden, och bara sola och bada och ha det skönt, längtar, det är bara typ 35 dagar kvar. och 26 av dem går jag ju på helfart, men jag måste börja äta typ en vecka innan jag åker så magen kommer igång igen.

Den tredje dagen på helfart är ju den jobbigaste, och den dagen är på tisdag, då är jag naturligtvis ledig från jobbet, vilket va lite jobbigt att inse. Men jag bokade in en liten grej, som jag bara få göra två ggr om året.

Jag ska nämligen ut och rida islandshäst! Can't wait.
Det passar ju jätte bra att göra det, eftersom att i vanliga fall kan jag inte ens tänka på mat i samband med ridningen så det kommer ju gå jätte lätt.
Ska ta lite kort och läggga upp i bloggen sen.

Men nu måste jag ta på mig lite träningskläder, ska ut och gå en promenad.
Skriver på tisdag om  jag inte har nått kul att skriva imorgon.

/S


RSS 2.0