25 maj, inget alls

Okej idag har jag gjort inget alls an sa lange.
Har varit och lamnat lite klader pa tvattning, kostade 48pesos, hade 3 kg tvatt, det ar liksom typ mindre an 30kr!! Snacka om billigt!!

Snart ska jag tilbaka dit och se hur lange de har oppet sa jag kan tajma mina naglar med deras tider, haha.

Gjorde min forsta akrylnagel igar och den fick med berom godkant av hon som har nagelsalongen! =)
Sen gjorde jag nagra till hemma som blev jatte daliga sa dem ska bort nu, uscha...

Sen pa lordag ska jag ut med Lucy(hon som ager nagelsalongen) till nagon naturpark av natt slag och spendera dagen dar! Valdigt trevligt!!

Imorgon ar de min fodelsedag och da ska vi aka till cancun! =)    = Hard Rock Cafe!!! Weii


Nu maste jag ga och se hur det gar for tvatten och sen fixa naglarna!

Ha de bra!!

/S

21 maj, inbrott

Hej allihopa,
Igar kval gick jag ivag fran lagenheten vid 17.30 och gick till en nagelshop, tanken var att jag bara skulle dit och fraga en sak och sen ga hem och sova lite med oronproppar i vantan pa att sverige skulle vakna, men jag hjalpte till med att gora lite naglar och fick massor med berom!
Men nar jag kom hem sag jag att nagon hade brutit sig in genom fonstret och det visade sig att de tagit min dator och lite annat for han jag bor hos, sa nu sitter jag pa ett internetcafe istallet. dar av inga korrekta bokstaver haha.

Men vilken tur att jag inte var hemma och sov med ogonbindel och oronproppar!!! Vem vet, da hade jag kanske inte suttit har idag.....

Men nu over till natt roligare, jag ska ga en kurs hos henne med nadlarna jag var hos igar och lara mig gora akrylnaglar =)
Kostar mig 1200peos vilket ar tyo 800 kr men da far jag ett helt komplett satt for att gora egna naglar sen :)

Sa nu vet ni lite hur det ligger till kommer kunna uppdatera bloggen nan gang till men utan bilder de far ni se nar jag kommer hem istallet. =)

Nu ska jag vandra ner till polisstationen och fa min polisrapport underskriven.

Ha det bra!

18maj utflykt

Idag ringde alarmet på mobilen vid sju, vilket var väldigt tidigt ;)
Åt en yoggi, och tog mig till affären Mega. Där skulle jag bli upphämtat nångång mellan 7.30-8.00, men vid fem över åtta kom de och hämtade mig, så jag stod där en halvtimme och väntade.
Det fanns bara ett litet problem, det var en minibuss och vi var 8 personer i den alla pratade spanska utom jag :S så jag hade inte jätte kul under transportsträckorna. Men men det gick ju bra, sov lite mellan varven.

Jo, nu till vad det var jag skulle idag, jag åkte till chichen itza och sen till en cenote, och till en kolonistad som heter Valladolid, eller nått liknande. Det kostade mig 600 pesos. Klart värt pengarna.

Så nu kommer det lite bilder:

Minibussen jag åkte i, det fanns ca 8 andra sånna bussar också från samma bolag.


Vårat första stop, som egentligen bara gick ut på att chauffören skulle lämna ifrån sig pengarna som han samlat in för turen.

Stop nummer två, typ 1 timme senare, kändes väldigt onödigt, men det var skönt att komma ur bilen och bli lite varm, de var så kallt i bilen att jag nästan hackade tänder, de gillar verkligen AC i bussar och sånt här.

Utanför entren till Chichen Itza, en massa solhattsförsäljare, nej mamma jag köpte ingen, hade med min sjal som fungerade bra istället. ;)

Precis kommit och stod framför den största byggnaden, visste ni att den består av 2 eller 3 lager, kommer inte ihåg riktigt. Vi hade en väldigt rolig guide som hela tiden mitt i nått han höll på att berätta sa "oh you gotta see this, come here" Vilket resulterade i att vi sprang kors och tvärs och fick massor av information.

Guiden in action!

Svårt att se men det är en gubbe där i stenen iallfall, som är väldigt känd. Genom bilder alltså.

En mur, med huvuden urhyggna på, detta var till för att hedra deras soldater som dött, och ovan på muren på pålar satte man fiendernas huvuden, mysig skrämselstaktik va? eller inte.

Här spelade de en sport som gick ut på att få en boll igenom den lilla ringen ni ser, i  båset ovanför satt en domare och räknade felen som gjordes, på motsatt sida såg de likadant ut och de gällde för de båda domarna att ha kommit fram till samma summa när matchen av slut. Det var nämligen så att det hade att göra med nån ny start av nått, så den som gjorde mål va den som startade det nya, men de räckte inte med att bara gör mål, eftersom att det var han som gjorde de så fanns kraften i honom, så då skulle han halshuggas också, för att befria kraften. Detta var inget kostigt för de som levde då eftersom att de inte trodde på döden.

Om ni ser noga på bilden så ser ni att det är siffror på blocken det är för att man har tagit ner dem och satt tillbaka dem men med lite stadigare fogar, problemet var att det stämde inte även om de nummrerat blocken, så de kanske var lite bättre på att bygga förr?

Sen var turen över och jag vandrade ner till en brunn, den är jätte jätte stor, och där dränkte man folk förr för att starta regnet. Det har hittats massor av skellet delar där och andra föremål.

Vid brunnen fanns en liten affär, jag satte mig på trappan i skuggan och vilade mig lite och kollade ut på de övriga turisterna.

En trött och väldigt varm Sofi, men sjalen hjälpte.

Sen gick jag tillbaka till bussen och tog ett sista kort på templet, det visade sig att fram tills för 6 år sen så fick man gå upp där och sen ner i den, men den har tagit skada av att folk har skrivit på väggarna och sånt, me jag förstår inte hur man kan villja åka till ett sånt fantastiskt ställe för att klottra på väggarna..... Blev lite sur när han sa det.

Sen stannade vi för lunch, de steppdansades lite som underhållning, först utan nått på huvudet, sen med flaskan på huvudet sen tog de hela brickan ;)

Sen var de tillbaka i den kalla kalla bilen och åka till en Cenote som hette Ik-kil, tror de stavas så.

Massor med folk som ville bada, hade också tänkt bada, men med tanke på att vi var typ 100pers som kom samtidgt så skippade jag det, för jag hittade något bättre, som kostade mig 250pesos men klart värt de!!
Ska bara skriva till mamma att du måste sitta ner nu, annars svimmar du  nog ;)


Börjar med en inte allt för avslöjande bild, detta är Hanni, han är fyra månader och bor hos sina nyvarande ägare tills han är ett då åker han tillbaka till sitt zoo, hans mamma stötte bort honom så då fick människorna ta hand om honom.Han vägde ca 16kg, en liten fin bebis ;)


Jag är officiellt i himelriket på denna bilden!!!!


Sen fick han sin tuggflaska, " min bara min, försök inte ta den, jag kan faktiskt bitas om du jävlas med mig"

Sötare sak får man ju leta efter!!!!


Sen åkte vi till en kolonistad som hete Valldolid, där fanns en stor kyrka och en fin park.
Här är en text om kyrkan.Bild på kyrkan, entren är precis under.

Mitt emot på andra sidan gatan från kyrkan fanns en fin park med en fontän i mitten.

Smarta stolar fanns det.

Och fina soffor.


Det var vad jag har gjort idag, 12 timmar tog de ganska så exakt. Nu är jag lite seg så att säga.
Så det blir väl en film eller nått annat stillsamt ikväll. Imorgon blir de solning och på fredag ska jag till Coco's Cat rescue!! Och gosa lite mindre katter än vad jag gjrot idag ;)

Ha de!


15 maj, marknad, och kattgos

Detta är resultatet av matlagningen igår, åt häflten av det som är på tallriken och värmde på resten idag till lunch. Blev helt okej faktiskt.Idag gick jag upp tidigt för det skulle vara Bazar ( marknad) som jag skulle på och träffa en kvinna jag lärt känna här nere. Så jag gick upp vid halv nio samma tid som bazaren började och gick bort dit, så jag var väl där runt nio. Men det visade sig att Claire som hon heter inte skulle komma förens på eftermiddagen, så jag gick hem igen och sov lite till.


Detta roliga trädet såg jag på hemvägen, undra om den fick beslutsångest när den växte och ändrade riktigt totalt haha.


Gick även förbi två veterinärkliniker vad jag såg iallafall ( kan varit fler) så jag passade på att stanna till och ta kort på en av dem.

Sen sov jag två timmar till när jag kom hem, va väldigt skönt.
Sen kom Angelina hit och lånade internet, och tanken var att jag och rob skulle gå till stranden, men hux flux så bestämde han sig för att åka till cancun till en kompis istället, visst sa jag inga problem, och tänkte att han kommer väl tillbaka till kvällen, men precis när han gick ut genom dörren sa han; Ses nångång imorogn, jag sover i cancun.  Jaha så detta innebär att jag är helt själv ikväll.........hmm....

Men men efter att ha pratat lite med Angelina var det dags att gå till marknaden igen, klockan var kvart över tre när jag gick och hon har åtta när jag kom hem, haha.


Stannade självklart till på Starbucks och köpte det gamla vanliga, var vädigt skönt med isande kall frappucino i värmen.

Sen kom jag fram till mitt mål för dagen, Coco's cat rescue s stånd. Där fanns två söta kattungar som var för adoption (det var två andra där på förmiddagen när jag var där, men de bytte dem så de inte skulle fara illa)

Denna lilla söta tös var den lugna av dem två.

Den lite vildare systen, hon var inte still många minuter haha.


Endast här hon är still när jag fick ta ut henne och gosa en stund, det var nästan så hon somnade i mitt knä enda tills hon kom på att det var varmt, då tog jag upp henne och blåste lite på magen medans de la in kalla vattenflaskor under handduken i buren. Tyvärr blev bilden felvänd, fast jag vände den rätt innan när jag gick igenom bilderna men ni ser oss iallafall.


Sen tog jag mig en liten promenad längs med marknaden som var hur står som helst men som tur va var allt på en och samma gata.
Jag gick dock inte hela vägen bort stanna tre bord innan de tog slut där de satt en kvinna och gjorde smycken som hon gjorde av trådar som hon knöt. Väldigt fina, hon frågade vart jag var ifrån och det visade sig att hon skulle till sverige om två dagar! Så hon ställde typ hundra frågor om sverige, haha. Hon skulle dit för att åka runt i sommar på olika markander och festivaler och sälja sina smycken så jag sa att om hon kommer till växjö under Karl-oskar dagarna så lovar jag att handla och ta med mina kompisar. Fick hennes namn och mail och skulle lägga till henne på Fb, så nu har jag gjort de, och hon fick skicka mig frågor om det var något hon undrade om sverige så ska jag göra mitt bästa för att svara på de.Gick förbi ett stånd där de hade gjrot massa häftiga saker i metall, va säkert nått mer speciellt med dem förutom att det var grymt häftiga, men jag stannade inte och kollade så noga, fanns bla en alien ur filmen som vaqr över 150cm stor, häftigt! Men jag kunde itne ta kort på den för de skulle typ tjugo andra också göra, och jag ville ju tillbaka till katterna ;)


Detta fina armbandet köpte jag, köpte en till grej men den kan jag inte lägga ut på bloggen för de är en studentpresent till bror min. Det jag köpte skulle gått på 700peso, men jag hade inte de, hade typ 600 bara men då sa han att jag fick de till halva priset så då kunde jag ju inte låta bli =)

Sen köpte jag ju lite från Coco's också, precis innan jag skulle gå så sänkte de priset på allt till 10pesos/st. Och det fanns två säsonger av Gossip girl som jag missat när de gått på tv, skulle kostat 150pesos st men jag fick båda för 20 pesos =)


Sen köpte jag dessa böcker också för 10 pesos st. =)Påvägen hem stannade jag till på mega och handlade, var på väg att köpa pizza eller tacos på vägen hem men ville laga lite mat så det blev ett stop i mataffären istället. Mega ligger jätte nära här tar typ 4 min att gå, måste nämligen korsa två vägar, och är lika stort som Maxi hemma.

Dagens inköp, pasta, lök och två skivor lövbiff


Fanns bara förpackningar med fyra i så jag bad om två st över disken istället, men när jag öppnade förpacknignen insåg  jag att de var på tok förstora att få i stekpannan så jag fick dela dem på mitten. De kostade bara 27peso!!! det är ju nästan inget alls, typ 20kr eller nått =)


Måltiden färdiglagad


Men löken fick inte plats på tallriken så det fick jag ta vid sidan om.

Åt som vanlig bara hälften så nu har jag mat till lunch också =)

Tänkte visa de jag köpten på body shop på Newarks flygplats på vägen hit, detta gick på 131 kr bara!!


Två små bodybutters, sweet lemon och coconut =)


En eyemake-up remover, har använt den innan den är jätte bra, och sen en flaska med handsprit, fast med doft av mango, jätte skön och luktar helt gudomligt, ångar att jag inte köpte fler sånna, får se om det finns i toronto eller nått. Köpte även en till liten flaska med duschtvål Moringa, men den står i duschen och där står den bra ;)
Dessa flaskor är små men behändiga, och 131 kr för allt de tycker jag inte är nått alls. =) Helt klart ett bra köp!

Detta inlägg tog bara nästan 3 timmar att göra. Så segt internet, att det tog en evighet att ladda upp bilderna, och de blev ju ett par stycken.
Nu ska jag se lite till på Gossip Girl och sen sova =)

Ha de bäst!

Glömde ju skriva att jag ska ut till coco's cat rescue på fredag med en kvinna jag mötte idag, hon skjutsar mig på sin skoter, så på fredag blir de mer kattgos =)


14maj, besökare och mat

Hejsan allihopa, nu har jag sett klart på eurovisions finalen, och måste erkänna att det var riktigt spännande ett bra tag, bra gjort Sverige, även om vi kom trea eller nått.

Men nu över till nått annat ( känns som nyhetsuppläsningstext, haha). Idag innan de var dags för eurovisionen gick jag på toa och där inne fanns en besökare, hoppade till eftersom att jag trodde de var en kackerlacka ( här om natten hade vi nämligen 3st där inne :O) Men de visade sig var något helt ofarligt, även om jag vet att kackerlacker också är ofarliga så var denna krabat mycket sötare, och hur snabb som helst.


Visst är han söt!! Han va ca 7 cm lång bara, och sjukt snabb, när jag tog detta kortet satt han på toaväggen ;)

Sen kollade vi som sagt på eurovisionen och sen gick jag ut på en liten promenad, stannade till på affären på vägen tillbaka och handlade lite till kvällsmaten jag tänkte laga, någon som kan gissa vad de ska bli? ;)


Svårt att gissa va? haha

Nu ska jag börja hacka löken, och sen står svampen på tur. Blir en överraskning för robban när han kommer hem från träningen, gäller bara att komma ihåg att inte stoppa i löken i köttfärsåsen, för han tycker inte om de, så det blir mer till mig =)

Ha de nu gött allihopa!


11 maj, långpromenad =)

Hej hej på er!
Igår frågade robban om jag ville med på en promenad som idag, och de var jag ju på, självklart!=)

Men vi ställde ingen väckarklocka utan gick upp när vi vaknade, vilket var vid tolv ;)
Sov ca 10 timmar, opps.

Sen började vi promenaden, jag kommer bara visa en massa bilder från den men inte skriva så mkt till dem för jag vet knappt vad de är jag tagit kort på ;)

Så håll tillgodo! Här kommer de:


Här kommer vi ner till stranden och gick åt höger.

Mötte lite båtar som låg förtöjda på stranden, blev enhinderbana att ta sig över repen ;) men jag snubblade inte =)

Mitt på straden hade de planerat en massa palmer, bakom palmerna ligger nått stort all inclusive hotell. Det fanns gott om dem längs med stranden där vi gick, de var hur stora som helst!


Mötte lite fåglar som hade middags möte


Det blåste rätt så bra idag, men de var endå folk uppe i luften och roade sig, och en hel del kite sailing också eller hur de stavads när men suftar med en stor drake typ.


Sen kom vi till denna skylten där vi vek av från stranden och gick igenom ett hotell, där hade robban tydligen studerat eller va det var.

De höll spanska lektioner på hotellet.


Fanns en hel del påfåglar där, som skrek och hade sig, men de är otroligt vackra att se på! Finns också apor där enligt robban men jag såg inga :(


Hotellet som vi gick igenom


Efter ca 15 min promenad från de där hotellet låg ett starbucks! =) Köpte mig min vanliga mocha frappucino och satte oss och vilade lite medans jag drack den.

Nästan uppdrucken, kan tala om att de aldrig smakat så bra som de gjorde just då, efter nästan en och en halv timmes promenad längs stranden =)


Vet ni vad jag tänkte på när jag såg dessa blad, jo djungelboken, de ser ut som de där bladen som apan har och fläktar loui med ;)

Strax jämte möttes jag av denna vackra busken!


Vägen vi gick jämte vad jätte fin, och hade helt underbara vägskyltar, och det var där de flesta all inclusive hotellen låg, och det visade sig vara vägspärr för att få komma in där.

Hittade ett mindre fint träd också, såg lite skräckinjagande ut ;)


Vi gick även förbi en park som såg helt underbar ut med vattenfall och en massa fåglar i, ska nog dit en dag och vandra igenom den.

Detta är vad vi har hunnit med än så länge, helt slut efter promenaden ;)

Igår träffade jag förresten två norska tjejer som bott här i typ lite mer än en månad, de tyckte vi skulle ut tillsammans nån kväll innan de åker hem  om typ en vecka, så de la till mig på fb och sen får vi se vad som händer. =)

Ha det så bra nu ska jag vila lite ;)


10maj, träning =)

De senaste dagarna har bestått av sol, sömn och fest, men idag slog jag till på stort och tränade, började med att gå 10 blocks och sen skulle jag springa tillbaka men orkade bara 8 av dem men endå! Bra jobbat, visserligen inte så långt men jag gjorde de iallafall.
Sen gick jag upp på taket och körde coreträning under stjänhimlen, med månen som sällskap riktigt mysigt.Månen va min vän ikväll, trevligt sällskap!
När den har gått ner så bli träningsvärken min nya vän =)

Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll blir väl en film eller nått, kanske ska ta mig en dusch nu och gå till subway =)

Ha det bra!!

fin fina naglar!

Hej igen, nu har jag varit och gjort mina fin nagelextantions!
kommer att ta nån dag att vänja sig med de är det värt!

Tog inga bilder igår, men jag tog nånhär om dagen som jag tänkte visa istället.

Här är min fina bränna på händerna ;)

Men idag är den mkt bättre, tack vare min nya bästa vän after sun ;)

Måste ju lägga upp två bilder på mina fina naglar också =)
Är jätte nöjd med dem! Kostade bara 250pesos ca 140kr! Är ingeting för ett par naglar.

Hon satte först på tippar, de som är vitt, och sen efter mkt filande och grejande så la om på en massa akryl, och sen filade lite till, och lite till,  och sen avslutade hon med ett lager gel ovan på.
Det enda jag kan säga nått negativt om fast som egentligen inte är de, var att de blev väldigt tjocka, men det visste jag ju redan innan så det var ju inget negativt på så sätt.

Får se vad jag ska hitta på nu, kanske upp och lägga mig på taket och sola lite? ;)

Ha de!


5 maj, redo!

Hejhej allihopa,
idag blev de en stund på stranden, bättrade på det som redan var bränt, för inte ska brännan få hinna lägga sig inte ;)
Så nu är jag ännu rödare än innan, men men trevligt hade vi iallafall.

Efter ett tag kände jag att det räckte för mig och min kropp att vara i solen, så jag gick hem och lämnade robban och hans kompis kvar på stranden och solen.

Började gå hemåt, och ganska fort gick jag ju förbi en starbucks, kunde inte låta bli att stanna till och beställa mig en mochafrappucino, tog en tall, som är den minsta, och betalade, och sen när jag får den ser jag att den är lite större än väntat och fylld till brädden, han sa att han råkade göra lite större ;) inte för att de gjorde mig nått.
Så med en kall dricka i handen begav jag mig på färden hemåt, va lite spännande och se om jag hittade, för ni som känner mig vet att jag inte har de bästa lokalsinnet i världen.

Men det gick jätte bra att ta sig hem, även om de var frestande att ta en taxi från början, för när jag kom upp från stranden stod de en hel rad med taxibilar där, men då såg jag starbucks och med en dricka i handen skulle jag bannemej gå hem!

Faktiskt stolt över mig själv att jag hittade hem.

Sen idag när jag har varit ute och gått har jag kollat efter nagelsalonger, och hittade två men då jag gick förbi dem så hade de stängt, men nu ikväll hade de öppet så jag smet in och frågade om de gjorde nagelförlängning och med vilket material.
De gjorde akrylförlängning för 250pesos, vilket motsvarar ca 140kr!!! Snacka om billigt!!
Så det ska jag gå och göra imorgon tänkte jag.

Just nu ska jag göra mig iordning för en kväll på stan med robbans kompis, då han ska till en annan kompis och snacka lite så bjöd hans tjejkompis med mig ut ikväll, så snällt av henne. Träffade henne när hon var här för att låna internet, väldigt trevlig tjej.
Ska ta med kameran ikväll men har ingen aning om jag kommer ta några kort men det är sånt som märks, brukar nämligen bli så att när jag inte har med kameran det är då jag vill ta kort och när jag har med den så glömer jag helt bort de.

Nu ska jag göra mig iordning, funderar på om det är nån ide att försöka platta håret, men ska testa iallafall så får vi se hur länge de håller, haha.

Ha de så gött!

ajaj

Snacka om att jag brände mig igår, ovansidan på mina händer är helt svullna och ill ill röda, har nu varit och handlat lite aftersun.

Idag sov vi lite länge, jag somnade vid tio igår vaknade till vid tolv va upp en halvtimme sen sov jag igen. Sen vaknade jag vid halv tio typ, gick på toa och la mig igen. Kom inte upp förens vid tre:P opps.

Sen tog vi oss upp till taket bara och solade lite, fast jag låg i skuggan insmord i solskyddsfaktor 30, och ändå tog solen rätt så bra, har inte bränt mig på nått nytt ställa idag, utan bara bättrat på ställena jag redan bränt mig på ;)

Det plus en tur till affären är va vi gjort än så länge idag, får se vad kvällen bjuder på ;)

Ha de!

Framme, solen tog hårt ;)

Hej, nu är jag framme i Mexico, kom hit igår, och resan gick bra, landade en timme tidigare än beräknat! Najs najs!

Natten innan flyget gick sov jag på Hilton Hotell på Kastrup, Väldigt fint hotell.

Lite bilder från de:


Fotöljen med panorama fönstret, till höger går det att skymta skrivbordet.


Min lilla säng ;) kunde ligga på tvären, men det gjorde jag inte, sov på den sidan påsen inte ligger på.


Badrummet, hade både duch och badkar, så valmöjligheter fanns, men jag tog bara en dusch klockan halv fem på morgonen, tidigt som attan men jag skulle gå och checka in min väska vid sex.

Checkade som sagt in min väska vid sex, men när jag kommer dit så står en hel skolklass från seattle tror jag att de var, och de skulle ju checka in före mig, sen va det nån av personlen på flygplatsen som samlade in alla deras pass, och försökte samla in mitt också, för jag stod ju direkt efter så de trodde jag att tillhörde den gruppen, men när hon upptäckte att jag inte gjorde de slussade hon vidare mig till en annan som checkade in min väska direkt så jag slapp vänta, väldigt snällt.

Sen gick jag tillbaka till hotellet och åt lite frukost, blev inte så mkt tyvärr, hade ingen matlust, va väl resfebern som ställde till de ;)

Sen va det bara att gå upp genom säkerhetskontrollen, och till gaten, och sen på planet.

Flyget gick bra vi landade 50 min tidigare än beräknat vilket resulterade i att jag fick spendera nästan åtta timmar i väntan på nästa plan.
Men jag vet inte vart de timmarna tog vägen, för jag såg lite på Glee på datorn, sen satt jag bara och kollade på folk. Åt lite också, började med en liten gosak från aunt annie eller va det heter, gott va det iallafall, sen blev det en grillad ostmacka också, sen var det dags att flyga igen.

Min fina utsikt jag hade i ett par timmar.

Denna resan gick också bra, landade tidigare än beräknat, kom igenom tullen och allt utan problem och min väska kom fram!

Sen blev de taxi till Robban, delade taxi med 8 pers så det tog lite längre tid än beräknat att komma fram.
Men tillslut kom jag fram :D

Idag har vi varit på stranden, men påvägen dit stannade vi till på starbucks! Tog samma som alltid min älskade mochafrappecino! Lika gott som vanligt!

Sen kom vi till stranden, det tog ca 10 min att gå dit, minus stoppet på starbucks.
När vi kom dit kom jag på att jag ska ju smörja in mig, solskyddsfaktor 30 :D
Var på stranden i ca 1 ½ timme, men jag lyckades bränna mig rätt bra iallafall, men jag tog mig ett dopp i havet iallafall! Det var till och med skönt, tro det eller ej! badkrukan sofi har alltså badat!!

Mina ben, de klarade sig rätt bra från brännan, armarna och ansiktet är värst!
Men härligt att stoppa fötterna i sanden!

Nu är vi hemma och jag har tagit mig en kall dusch och nu sitter jag här och skriver lite :D Sitter inte :S ligger i sängen och skriver ;)

Men nu ska jag nog vila lite, rätt så trött konstigt nog ;)
Får se vad kvällen bjuder på, tror inte att vi har några planer, iallafall inte vad jag vet.

Ha det bra!


RSS 2.0