Dagen

Börjde med att köra bror till jobbet sen åkte jag hem och sov en stund till. Sen åkte jag förbi min förra arbetsplats och pratade lite. Väldigt trevligt!

Sen åkte jag och en kompis på en liten shoppingrunda, på ÖB och rusta.
Och sen åt vi lunch.

När vi va så där äckligt mätta efter maten kom jag på den smarta idén att vi kunde åka ut till teleborg och gå ut i skogen där med hennes hund. Sagt och gjort, vi tog oss ut i skogen, och var ute i en timme och hade de skoj med kott-kastning och en och annan obligatorisk pinne, hunden va jätte glad om än lite varm.
För idag har faktiskt solen lyst, så skönt, då måste jag ju passa på att vara ute, men det var inte tillräckligt varmt för att kunna sola tyvärr.

Sen var det dags att hämta bror på jobbet, och sen fixa lite kvällsmat.

Och nu är de kväll och klockan är nästan nio. Så nu vet ni allt jag gjort idag, en otroligt "spännande" dag. Men den va väldigt trevlig!!

Bjuder på en ovisad bild från mexico:

Jag ligger och slappar i en hängmatta i skuggan i en park som heter Xel-Ha. En helt fantastisk underbar spenderades där med trevliga vänner!

Bästa trion på länge!

Nu verkar de gå att ladda upp bilder, även om det tar sjukt lång tid, sådet blir bara en bild.
Så kul vi hade!! Bilden togs på sports, vilket var enda stället vi var på förutom en snabb runda i öltältet i början av kvällen. Hahaha jag är verkligen likblek!!

ojoj

Nu måste jag ta tag i bloggen igen tänkte jag! Bra va?

Har ju inte uppdaterat sen jag kom hem från mexico och det är ju två månader sen! Fy på mig.

Men de senaste två veckorna har jag jobbat som en dåre. Men idag är de onsdag och än så länge har jag inte jobbat denna veckan eller har nått jobb inbokat. Har sökt en massa jobb istället för jag vill inte jobba på timmar längre, det är jobbigt att inte veta när man ska jobba nästa gång och hur mycket man ska få i lön.
Så vi får se, har sökt jobb där jag jobbade på timmar innan i fyra månder, hopppas verkligen att jag får de jobbet! Vill vill vill!!!!

Men nu över till nått annat kul!!
I helgen var det karl-oskar dagarna i växjö, och tanken va att min kompis från helsingborg skulle komma men sen ställdes de in i sista stund, så jag hängde med några kompis jag hittade på stan på fredagen och sen på kvällen får jag sms från min kompis som säger att hon kommer!!!!!! Blev så glad!!!!!!!!

Så på lördag dök Emma upp med tåget, och vilken galet kul kväll vi hade!!
Lite bilder från kvällen:

Nähä det vill inte fungera att lägga upp några bilder nu, så det får jag återkomma med när de funkar, lovar!


Nu ska jag ta tag i städningen här hemma och sen åka och gosa katter! ska nog sova där inatt så det blir kattgos hela natten! :D

RSS 2.0