Funderar...

Hej Allihopa!

Sitter och funderar på vad jag ska göra med denna fredagkvällen som kommer snart.

Jag kände mig förkyld igår och idag känner jag mig bara lite tjock i halsen så jag ska undvika festande ikväll iallafall.

Men jag vet vad jag vill göra ikväll men jag tänker inte göra det själv!
Nämligen åka in till stockholm och äta på Hard Rock Cafe!!!!!!!!
Men än så länge har jag inte fått tag på någon som vill åka med. Så det blir nog inget =(

I mitt förra inlägg skrev jag att jag hade klippt mig men jag glömde ju nämna att min mamma hade varit så snäll att hon hade varit där på sin lunch och betalat allt så det var bara för mig att sätta mig i stolen och bli klippt och färgad och sen gå hem. Tack mamma!!

Jag har ännu inte lagt upp en bild på mitt nya hår men jag lovar att det kommer så fort jag hittar en bra bild.

Ja nu ska jag nog återgå till min skoluppgift. Att läsa om stockholms 800åriga historia, sen ska jag ge mig på gamla stan, vasamuseet, och storkyrkan också för vi ska kunna guida där vecka 49. Sen ska jag läsa igenom ett bussmanus som är en bussguidning av stockholm...

Så jag har lite läsning, vilket innebär att en kväll som denna då jag inte kan festa och ingen som vill med till stockholm kan jag ju ägna åt att läsa detta.

Ha det bra nu ska jag återgå till papperna!!

// Sofi


Home,sweet,home!!!

Igår var jag på Svenska rese och turist galan på oscarsteatern i Stockholm. Det var väldigt intressant och kul att träffa folk ur branschen.
Men jag var inte med på efterminglet utan jag tog tåget kl 17.40 från centralstationen.


Och vipps så var jag hemma i växjö vid nio tiden!!

Så idag har jag varit hos frisören, lika bra att passa på när jag är hemma för hon jag går till vet hur mitt hår fungerar.
Denna gången visste jag inte riktigt hur jag ville färga/tona det, så jag sa till henne: Vilken färg ska vara rött, men det vet jag ju att du inte vill ha så jag ska kolla upp lite andra fina färger till dig.
Så gick hon iväg och kom tillbaka en minut senare.

Nu mera är jag rätt korthårig, längsta längderna går till axlarna, och mörkbrunt/kastanj med ljusare slingor i.
Är jätte nöjd!! Det blev jätte snyggt. Har inte kunnat ta ett bra kort men det ska jag nog lyckas med under morgondagen.


Nu är det dags för mig att återgå till att umgås med familjen och sen äta lite mat.

Ha det bra!!


Bröd

Idag har jag varit hemma från skolan, vi skulle guida i norrtälje men jag har sovit med min astma medicin inatt så jag vågade inte riktigt ge mig ut och vandra i regn och nollgradigt väder.

Så jag har istället bakat bröd. Fick ett recept på oreganobröd av en klasskompis som verkade väldigt gott så idag har jag bakat det.


Nu väntas bara provsmakningen av brödet. Det ska göras nu så ha det bra!

RSS 2.0