Jakten på de försvunna popcornen, och lite annat.

Jakten började i här om dagen då jag blev ruskigt sugen på popcorn. Gick bort till netto och tog en förpackning olja och sen skulle jag på börja jakten efter popcorn, helt vanliga popcorn. Men de var försvunna!! De hade inga på netto, bara en massa micropopcorn. Men eftersom att jag inte har nnågon micro och det är godare att poppa i gryta så får jag köpa vanliga hederliga popcorn.

Men det slutade med att jag åkte hem till mamma och pappa och poppade en påse i micron iallafall.

Sen igår tänkte jag efter att ha varit på ikea med mamma att på Ica måste de ju ha några, men de var försvunna där också, men jag köpte olja och satta kurs mot Willys. Där hittade jag ÄNTLIGEN popcorn, så igår kväll blev det att mumsa i mig lite, tills jag somnade i soffan efter 15minuter....

Jag har gjort illa mig i mitt knä så idag på morgonen fick jag ta mig till läkaren, och fick ut lite starkare smärtstillande så att jag kan få sova något, för det gör så ont i knät när jag böjer och sträcker det så att jag vaknar om natten.

Så efter läkarbesökt tog jag en tablett och gick och la mig. Sen ringer mamma vid tolv och undrar om jag lever, så jag inte hade tuppat av helt av tabletten.
Och hux flux står mamma utanför min ytterdörr med två matkassar!!!!! Snacka om trevlig överraskning. Hon skulle laga pannbiff med lök och köttfärsås till mig!!!!!!!!! Och så hade hon köpt pålägg och bröd och lite annat trevligt.


Här är mamma i full gång med matlagningen.


Pannbiff med lök! Mums! Det åt mamma och jag till lunch sen.


Så köpte hon fina blommor som jag kan ha i vaserna som hon köpte till mig igår.


Som nämnt innan så var jag på ikea igår och haltade runt där. Men handlade ändå.
Här kommer lite av det som jag handlade igår, och som jag har monterat ihop nu.


Jag har sju garderober i lägenheten men ingen av dem har några lådor, så jag fick köpa mig en trådback, har redan en silvrig i ena garderoben men det räcker ju inte så långt så det blev till att köpa en till. Trodde grannen under mig skulle komma upp och skälla på mig när jag bankade ihop denna, det är ju stål mot stål och det låter ju som bara den. Men det kom ingen som tur va.


Är man som mig, lite kort i ena änden så är det bra med en pall, denna köpte mamma och pappa på ikea för över ett år sedan men de har inte monterat ihop den, så nu fick jag ärva den. Men jag lyckades montera ihop den fint.


Min blivande kökslampa.


En fin golvlampa.


Min blivande lampa i vardagsrummet.

Det var lite av det som inhandlades igår. Problemet är att jag inte kan hänga upp lamporna själv utan pappa måste hjälpa mig. Sen har jag ju inga glödlampor, för de glömde jag handla igår, och jag kan inte köra och handla några nu när jag har de där tablettarna i kroppen så det får bli en annan dag.

Men fler bilder på själva lägenheten kommer upp senare om en vecka eller så när jag fått lite mer ordning här hemma och fått upp gardiner.
Nu känner jag att denna lägenhet är mig och jag bor här. Vilket är en väldigt skön känsla. Mycket bättre än den jag hade sist när jag skrev.

Nu vill inte mitt huvud vara med mer, känns som om jag har stoppat huvudet uppochner i en hink eller nått. Haha.

Men först kom jag på en sak jag måste berätta som hände igår kväll. Jag skulle se på Alien filmen på tv och äta popcorn. Grannen hade fest, och spelade musik. Sen när filmen började tyckte jag att filmmusiken var lite skum och efter ett tag insåg jag att det var ju inte filmmusiken jag hörde utan grannens musik, men det lät så högt att jag trodde det var från tv. Men jag tog det med ro och skrattade åt det istället!

Hej hopp!

Kommentarer
Postat av: Mamma Mia

Kul att se dina bilder! Pappa o jag kommer en dag med både glödlampor och hjälp att sätta upp dem. Behöver bara veta vad för sorts sockel det ska vara på glödlamporna.

Kram

Mamma Mia

2010-07-24 @ 17:13:17
URL: http://mittegetkrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0