Nu är han en "det" + förtidig födelsedagspresent!!

Nu måste jag be om ursäkt för min uppdatering igen, blir att börja ta fram kameran lite oftare så det blir lite mer bloggande.

Det har hänt lite saker sen sist, bland annat har Sixten blivit kastrerad, på underbara Växjö veterinär praktik! De är så snälla och trevliga och framför allt kunniga.
Bjuder på en bild på Sixten före kastreringen, bilden lånade jag av mamma.


Kulorna är numera mycket mindre ;) så snart om nån vecka eller så lugnar han nog mer sig lite.
Men han blev jätte hyper aktiv efter operationen, helt galen, det där med att han skulle ta det lugnt efteråt var ju bara att glömma, inte förens klockan fyra på natten lugnade han ner sig så mycket att han kunde ligga på helspänn i sängen.
Jag tror att han tyckte huvudet ländes lite konstigt efter operationen för han låg hela natten på mage och inte på sidan som han brukar, så de var nog lite svajigt i huvudet skulle jag tro av smärtlindringen. 
På kvällen gick jag till en kompis och åt lite mat, när jag kom hem hade han varit högst uppe på en hylla han aldrig varit på innan och vält ner en oboy burk. Och lyckats dra in den i sovrummet och fått upp den, så när jag kom hem hittade jag en förbryllad katt som undrade varför han skulle bada. Kan intyga att han luktade gott när han blev blöt. mmmmmm chokladmjölk :)
Dagen efter låg han och sov hela dagen och tog igen sig, sen blev de lite magproblem för honom men det kan vara pga operationen eller chokladmjölken men det börjar bli bättre nu.

Idag fick jag en tidig födelsedagspresent av mamma och pappa!!
Jag har tänkt ställa ut Sixten minst två ggr för att se hur det går, och jag vet att det ska vara en tvådagars utställning i kalmar i sommar, men jag har inte råd med medlemsskapet i kattklubb eller anmälningsagiften för utställningen.
Men det fick jag idag av mina föräldrar så den 30jun-1 jul ska Sixten ställas ut i Kalmar!! =)
Det ska bli spännande.
Nu kräver han min uppmärksamhet, ska kasta papperstuss med honom. Så nu får jag sluta skriva.

Ha de!


Kommentarer
Postat av: Trixie

Vad kul att du ska ställa ut Sixsten. Jag ska ställa ut hans syster Trixie i sommar också, i Stockholm. Hon har också blivit kastrerad och var lika pigg som Sixten efter:)

2012-05-17 @ 22:46:28
URL: http://trixie63.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0